Ev> Ürünler> Görsel Dağıtım Makinesi> UV Tutkal Dağıtım Makinesi

UV Tutkal Dağıtım Makinesi

Marka: KAYNAK
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Model No: WD-VF4
Ulaşım: Ocean,Land,Air
Ambalaj: Standart İhracat Tahta Sandık
Menşe yeri: Çin-Dongguan
Poli Rozetler için UV Tutkal Dağıtım Makinesi --Akıllı Görüşün Kusursuz Dağıtımla Buluştuğu Yer Poli Rozetler için UV Tutkal Dağıtım Makinesi, UV yapıştırıcının poli malzeme rozetleri, isim levhaları ve kimlik ürünleri üzerine hassas şekilde...
Marka: KAYNAK
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Model No: WD-VF4
Ulaşım: Ocean,Land,Air
Ambalaj: Standart İhracat Tahta Sandık
Menşe yeri: Çin-Dongguan
Dağıtıcılı Gelişmiş UV Reçine Doming Sistemi --Makine Görüşüyle ​​Çalışan Hassas Dağıtım UV Tutkal Dağıtım Makinesi UV ile kürlenebilen çok çeşitli yapıştırıcılar, kaplamalar ve kapsülleyicilerin uygulanması için tasarlanmış çok yönlü ve hassas bir...
Marka: KAYNAK
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Model No: WD-VF4
Ulaşım: Ocean,Land,Air
Ambalaj: Standart İhracat Tahta Sandık
Menşe yeri: Çin-Dongguan
Dağıtıcılı Gelişmiş UV Reçine Doming Sistemi --Makine Görüşüyle ​​Çalışan Hassas Dağıtım Dağıtıcılı Gelişmiş UV Reçine Kubbe Sistemi, metal isim levhaları, PVC etiketler, silikon ürünler, cam ve dekoratif plastikler de dahil olmak üzere çok çeşitli...
Marka: KAYNAK
Min. sipariş: 1 Set/Sets
Model No: WD-VF4
Ulaşım: Ocean,Land,Air
Ambalaj: Standart İhracat Tahta Sandık
Menşe yeri: Çin-Dongguan
UV Kürleme Teknolojisine Sahip Epoksi Kaplama Ekipmanları --Makine Görüşüyle ​​Çalışan Hassas Dağıtım Entegre UV kürleme teknolojisiyle donatılmış Epoksi Kaplama Makinemiz , yüksek hassasiyette malzeme uygulaması için tasarlanmış çok yönlü bir...
UV Tutkal Dağıtım Makinesi, basit kullanıma ve hassas tutkal dağıtımına sahip akıllı bir görsel dağıtım makinesidir. WELDO tarafından UV Tutkal uygulama endüstrisinde var olan, eşit olmayan renk uygulaması ve temel rengi ortaya çıkarırken yetersiz kaplama gibi sorunlar için özel olarak tasarlanmıştır.
Ürünlerin imalatında UV yapıştırıcı (ultraviyole kürleme yapıştırıcısı) kullanıldığında, hızlı kürlenme hızı, yüksek hassasiyet, temiz görünüm, çevre dostu olma, stabilite, dayanıklılık ve çevre koruma avantajlarına sahiptir. Ancak ürün yapımında UV tutkal kullanıldığında ne gibi sorunların ortaya çıkabileceğini biliyor musunuz?
WELDO bunları ayrıntılı olarak listeleyecek ve çözümler sunacaktır.
1. Yüzey kuru değil
Ürünün içi zaten tamamen kürlenmiştir ancak yüzeye dokunulduğunda yapışkanlık hissi verir.
Sebep: Kürleme sırasında UV lambasının gücü çok düşüktü, ışınlama süresi yetersizdi, tutkal tabakası çok kalındı ​​ve UV ışık kaynağının dalga boyu UV tutkalıyla eşleşmiyordu.
Çözüm: UV lambasının yoğunluğunu kontrol edin, ürünün ışınlama süresini UV lambasıyla uzatın, UV yapıştırıcıyla uyumlu bir UV lamba kaynağı kullanın, tutkal tabakasının kalınlığını kontrol edin ve ürünün yüzeyinde ikincil bir ışınlama yapın.
2. Dahili kurumayan
Ürünün iç kısmı tam olarak kürlenmemiştir ve hala tutkal akışı mevcuttur.
Sebep: UV tutkal tabakasının çok kalın olması, UV lamba nüfuzunun yetersiz olması ve ürünün gölgeleyici bir yapı tasarımına sahip olması, UV ışığının ona ulaşamamasına neden oluyor.
Çözüm: Ürün üzerine nokta yapıştırma için katmanlı uygulama, aydınlatma için yardımcı ışık kaynaklarının eklenmesi ve yan/çok açılı ışınımın arttırılması.
uv light
3. Zayıf dağıtım stabilitesi
Ürünün dağıtım işlemi sırasında dengesiz bir durum var.
Sebep: Dağıtım makinesinin hava basıncının dalgalanması, iğnenin tıkanması, tutkal viskozitesinin kalınlaşması ve dağıtım makinesinin kalibre edilememesi.
Çözüm: WELDO'nun UV Reçine Kaplama Makinesini kullanın.
Makinemiz, Görsel Dağıtım Makinesinin yüksek konumlandırma doğruluğuna ve hassas dağıtım hacmi kontrolüne sahip olmasını sağlayan bir servo motor ve bilyalı vida kılavuz yapısını benimser.
Bu UV Tutkal Dağıtıcı, yüksek sertliğe, iyi sağlamlığa ve küçük bir termal genleşme katsayısına sahip bir mermer taban kullanır. Kolayca deforme olmadan büyük bir yüke dayanabilir ve ortam sıcaklığındaki değişikliklere duyarlı değildir. Geniş bir sıcaklık aralığında sıcaklık farklılıklarından kaynaklanan termal genleşme ve büzülmenin neden olduğu boyutsal hataları önleyebilir.
Aynı zamanda, Sıcak Eriyik Yapıştırıcı Dağıtım Sistemlerimizin Y modülü, destek için dahili olarak tasarlanmış üç üçgen ile sabit bir üçgen prensibini benimser, modülün gücünü büyük ölçüde artırır ve deformasyon riskini azaltır, yüksek hızlı çalışma sırasında dengesiz mekanik bileşenler nedeniyle ekipmanın hafif deformasyona uğramamasını sağlar ve doğruluktaki düşüşü önler.
Dark gray marble
4. Dağıtımdan sonra hava kabarcıkları bulundu
Dağıtım işlemi tamamlandıktan sonra ürünün içinde hava kabarcıkları gözlemlendi.
Sebep: UV tutkalın karıştırılması sırasında hava girdi, dağıtım hızı çok hızlıydı veya ürün yüzeyinde nem/yağ vardı.
Çözüm: Dağıtımdan önce ilk önce UV yapıştırıcıyı vakumlayın, WELDO UV Yapıştırıcı Dağıtım Makinesinin dağıtım basıncını kontrol edin, dağıtımdan önce ürünü inceleyin ve temizleyin ve daha düşük viskoziteli bir yapıştırıcı kullanın.
UV glue with tiny air bubbles
5. Ürün tutkal sızıntısı ve taşması
Dağıtım işlemi tamamlandıktan sonra üründe tutkal sızıntısı veya taşması olduğunu gözlemleyin.
Sebepler: UV yapıştırıcının viskozitesi çok düşük, dağıtılan UV yapıştırıcı miktarı doğru bir şekilde kontrol edilmiyor, ürün yapısında yapıştırıcıyı engelleyici bir tasarım yok ve kürlenme süresi çok yavaş.
Çözüm: Yüksek viskoziteli bir UV tutkal seçin, dağıtılan UV tutkal miktarını hassas bir şekilde kontrol etmek için WELDO'nun UV Tutkal Dağıtıcısını kullanın, tutkal engelleyici bir tasarım eklemek için ürün yapısını değiştirin ve ürünü önceden sertleştirin. UV Glue
6. Ürün kürlendikten sonra sararır
Ürün kürlendiğinde ve sarardığında.
Sebep: Aşırı UV lamba gücü, UV tutkalın zayıf sarı direnç performansı, ultraviyole ışınlara uzun süre maruz kalma, yüksek sıcaklıkta kürleme sonrasında eskime.
Çözüm: Daha yüksek sarı direncine sahip UV tutkal formülasyonlarını seçin, UV lamba gücünün çıkışını kontrol edin ve sonuçları doğrulamak için daha fazla eskime testi yapın.
uv glue turn yellow
7. Katılaşma sonrası büzülme ve deformasyon
Ürün tamamen kürlendiğinde üründe büzülme ve deformasyon meydana gelir.
Sebep: Kürleme sırasında UV tutkalı hacim olarak küçülüyor, UV lambası eşit şekilde yanmıyor ve kürleme tek tarafta yapılıyor.
Çözüm: Işınlama için her iki tarafta/birden fazla tarafta UV lambaları kullanın, UV yapıştırıcı formülünü değiştirin ve ürün yapısını büzülmeyi sağlamak için daha fazla alan ayıracak şekilde tasarlayın.
8. UV Işığı
Sebep: Lamba tüpü eskimiş ancak fark edilmiyor, ışık yoğunluğu dağılımı eşit değil, lambanın dalga boyu eşleşmiyor (genellikle 365nm, 395nm)
Çözüm: Tespit için düzenli olarak bir UV enerji ölçer kullanın, lamba tüpünü düzenli olarak değiştirin, tutkalın dalga boyuyla uyumlu olduğunu doğrulayın.
UV light
9. Çevresel Faktörler
Sebepler: Nemdeki değişiklikler UV yapıştırıcının yapışmasını etkiler, düşük sıcaklık yapıştırıcının zayıf akışkanlığına neden olur ve yüksek sıcaklık UV yapıştırıcının akmasına ve hızlı kürlenmesine neden olur.
Çözüm: Sıcaklık: 20–28°C, Nem: %40–60
10. Depolama Sorunları
UV tutkalı kullanırken sorunlar yaşandığı keşfedildi.
Sebep: UV yapıştırıcı ışığa maruz kaldığında erken sertleşiyor, aşırı depolama sıcaklığı nedeniyle bozuluyor ve açıldıktan sonra havadaki nemi çekiyor.
Çözüm: UV yapıştırıcıyı karanlık bir yerde saklayın, buzdolabında (5–10°C'de) saklayın ve açılır açılmaz kullanın.
Kanada'dan UV tutkal kullanarak damla jel isim levhaları üreten bir müşterimiz var. Damla jel isim plakalarının ince ve düz tekdüze tutkal, güçlü yapışma ve kenar sınırlarının net bir şekilde doldurulması etkisini elde edebilmesi için 2 Bileşenli Vidalı Valfli görsel bir dağıtım makinesi kullanmasını öneririz.
UV glue product

DONG GUAN WELDO OTOMATİK EKİPMANTEKNOLOJİSİ CO.,LTD

Görsel Dağıtım Makinesi

Vision Dağıtım Makinesi, çeşitli amaçlarla farklı malzeme iş parçalarına UV Tutkalını dağıtmak için uygulanır. Farklı sıvı malzemelere uygun vana çeşitleri ve özelleştirilmiş çalışma uzunluğundaki makineler uygulanır. Yüksek hassasiyetli görsel konumlandırmayı ve akıllı hesaplamayı entegre eden çok hatlı hassas nokta talep tasarımına sahiptir. Bu makine hiçbir aparat gerektirmez, inşaat açısını ve konumunu otomatik olarak ayarlar ve standartlaştırılmamış süreçleri destekler.

Uygulama Ürünleri

Poli Rozet

Metal Kaplamalar

Çıkartmalar

Bagaj Aksesuarları

Araba aksesuarları

Konfeksiyon Aksesuarları

Mücevher Boyama

Anahtarlık Boyama

Ürün Süreci

ŞİRKET GÖSTERİSİ

KAYNAK

WELDO, görsel, PVC ve taş yerleştirme makinelerine güvenilir destek sunarak özelleştirilmiş sıvı dağıtım çözümlerinde 15 yılı aşkın uzmanlık sunmaktadır.
HAKKIMIZDA
WELDO 2008 yılında kuruldu ve 2010 yılında “Dünyanın Fabrikası” olarak bilinen Dongguan şehrine taşındı. Ulusal bir yüksek teknoloji kuruluşu olarak şirket, yüksek nitelikli bir ekibe sahiptir (çalışanların %50'sinden fazlası lisans veya üzeri diplomaya sahiptir) ve çok sayıda patent ve yazılım telif hakkına sahiptir.

WELDO, özelleştirilmiş görsel dağıtım ve otomatik montaj ekipmanlarını ortaklaşa geliştirmek için rozet üretimi, ayakkabı malzemeleri, tırnak sanatı, ev aletleri ve mücevher ve gümüş eşyalar gibi çeşitli sektörlerdeki lider şirketlerle yakın işbirliği içindedir.

WELDO'nun ürünleri Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Hindistan, Endonezya ve Brezilya dahil olmak üzere dünya çapında 30'dan fazla ülke ve bölgeye ihraç edilmektedir. Ana ürün yelpazesi panoramik görüntü dağıtma makinelerini, rozet renklendirme makinelerini, otomatik PVC dağıtma makinelerini, tam otomatik PVC üretim hatlarını, akıllı kirpik dağıtma makinelerini, görsel dağıtma ve yapay elmas makinelerini ve 3D taramalı mum yerleştirme makinelerini kapsamaktadır.

Dağıtım teknolojisinde WELDO, boyalar, mürekkepler, AB tutkalı, UV tutkalı ve sıcakta eriyen yapıştırıcılar gibi çok çeşitli akışkan malzemeler için profesyonel dağıtım çözümleri sağlayan piezoelektrik jet valfleri, pnömatik püskürtme valfleri, hassas dağıtım valfleri, püskürtme valfleri ve vidalı valfler dahil olmak üzere çeşitli gelişmiş valfler uygular.

KAYNAK

Kapsamlı Servis Desteği

Hizmet Süreci:
1. Gereksinim İletişimi
2. Çözüm Özelleştirme
3. Üretim Testi
4. Eğitim ve Teslimat
5. Satış Sonrası Destek
Biz şunları sağlıyoruz:
1. Ayrıntılı kurulum talimatları ve çalıştırma eğitimi videoları.
2. Profesyonel çevrimiçi teknik destek ve sorun giderme.
3. Makine garanti politikasını ve zamanında bakım hizmetlerini temizleyin.
NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ
  • 01
    Sıkı Kalite Güvencesi
    Her makine, istikrarlı ve güvenilir performans sağlamak için sevkiyattan önce sıkı testlere tabi tutulur. Ayrıca müşteri yatırımını korumak için güvenilir garanti ve bakım hizmetleri de sunuyoruz.
  • 02
    Enerji Verimliliği ve Kullanıcı Dostu Tasarım
    Sezgisel bir kullanıcı arayüzü ve optimize edilmiş sistem mimarisine sahip olan ekipmanın kullanımı kolaydır, üretim verimliliğini artırır, malzeme israfını azaltır ve genel işletme maliyetlerini düşürür.
  • 03
    Lider Markaların Güvendiği
    Dağıtım çözümlerimiz rozet, ayakkabı, mücevher ve elektronik endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır ve kanıtlanmış güvenilirlik ve performans sergileyen birçok önde gelen kuruluşla uzun vadeli ortaklıklar sürdürüyoruz.
  • 04
    İki kat verimlilik için Profesyonel Teknik Destek
    Kurulum rehberliği, çalıştırma eğitimi videoları ve çevrimiçi sorun giderme hizmetleri de dahil olmak üzere kapsamlı teknik destek sağlanarak hızlı dağıtım ve uzun süreli istikrarlı çalışma sağlanır.

SERGİ

BİR MÜŞTERİ NE DİYOR?
  • Fason paketleme operasyonumuzda hız, doğruluk ve değişim süresi hayati öneme sahiptir. Görsel dağıtım makineniz her üç alanda da mükemmeldir.
    Olivia Martinez
    Kalite Kontrol Sorumlusu
  • Görsel dağıtım makinenizi uygulamaya koymak, giyilebilir elektroniklere yönelik küçük seri üretimimizi dönüştürdü.
    Tam ölçekli çalışmalar için gereken tutarlılığı korurken hızlı prototip oluşturma için ihtiyacımız olan esnekliği sunar.
    Daniel Kim
    Süreç Optimizasyon Yöneticisi
  • Makinenin görüş hizalama özelliği, karmaşık bileşen geometrilerinde bile son derece güvenilirdir.
    Mühendisleriniz mükemmel bir yerinde eğitim sağladı ve ihtiyaç duyulduğunda uzaktan destek için hazır durumda kaldı.
    Sophia Johnson
    Teknik Operasyon Lideri
ABD MÜŞTERİ
ARHENTİNALI MÜŞTERİ
POLANYA MÜŞTERİSİ
TÜRKİYE MÜŞTERİ

Sertifika

Ev> Ürünler> Görsel Dağıtım Makinesi> UV Tutkal Dağıtım Makinesi
Dongguan Weldo automatic equipment technology co.,Ltd WELDO 2007 yılında kuruldu ve 2010 yılında “Dünyanın Fabrikası” olarak bilinen Dongguan şehrine taşındı. Ulusal bir yüksek teknoloji kuruluşu olarak şirket, yüksek nitelikli bir ekibe sahiptir...

Bültenimize abone olun

  • Whatsapp
  • Adres
    The 9th floor , the 2nd building , Da Ke Power Industrial Zone , No.6 Heng Tong Road , Hou Jie Town, Dongguan, Guangdong Çin
We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

Gönder